Telefon: 66 14 72 27

E-mail: tkt@tkt.dk

Adresse: Landkildevej 60, 5220 Odense SØ

Om TKT – Tegnestue og arkitektfirma

Vi er en erfaren, engageret tegnestue, der har lavet projekter i over 40 år og har stor erfaring med alle processer i et byggeforløb, lige fra ide og skitse til hovedprojektering og byggeledelse. Altid med bygherren og arkitekturen i centrum.

TKT Arkitekter har mange års erfaring, hvor vi med stort engagement har fokus på det gode samarbejde med vores bygherrer og rådgivere. Vi har med beliggenheden i Odense sat vores arkitektoniske markør i hele landet med Odense og Fyn som vores naturlige udgangspunkt. 

Vi arbejder som arkitekter og bygningskonstruktører bredt indenfor arkitektfaget, hvor en stor del af vores opgaver er større byggerier inden for det offentlige f.eks. sygehuse, plejehjem, skoler og børnehaver. Tegnestuens projekter indeholder også mange boligbyggerier, erhvervsbyggerier og indretningsopgaver. Desuden deltager vi i mange prækvalifikationer og konkurrencer.​

Med vores tegnestue placeret Landkildevej 60 i Odense, ønsker vi at have højt til loftet på alle måder i et kreativt, respektfuldt og åbent miljø, hvor vi lægger vægt på gode, tillidsfulde samarbejdskonstellationer mellem faggrupperne, og hvor, udover arkitekturen, også byggeteknik, organisering og økonomi er vigtige parametre for et helstøbt proces – og rådgivningsforløb.

 Vi har også mangeårig erfaring med både kvalitetssikring og levering af nødvendig dokumentation i alle byggeriets faser.

Vores tilgang til arkitektfaget er præget af stor passion og ydmyghed med ønsket om at skabe både æstetiske og funktionelle bygninger. Vores ambition er sammen med bygherren at finde den helt rigtige løsning tilpasset alle de krav, der stilles til et moderne byggeri – at skabe arkitektur i dag med omtanke for fortiden og fremtiden.

Kontakt vores tegnestue

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder på vores tegnestue. 

Kontakt vores tegnestue på telefon 66 14 72 27, eller du kan skrive til e-mail tkt@tkt.dk.

Arkitekt & tegnestue

40+ års erfaring

Åbent & kreativt miljø

Telefon: 66 14 72 27 - E-mail: tkt@tkt.dk - Landkildevej 60, 5220 Odense SØ​